dimecres, 23 de maig del 2012

Visita a l'Ajuntament de Sant Josep i Policia Local

Bon dia!!! L'altre dia vam anar a visitar l'Ajuntament de Sant Josep i la Policia Local perquè a medi esteim treballant tot el referent a Ajuntaments, Municipis, etc...A l'Ajuntament ens va atendre un Regidor i la senyora Batlesa!!! Vam estar a la sala de plens i tenirem l'oportunitat de preguntar tot allò que ens interessava a la batlesa i als regidors allí presents. A més vam anar a veure la Policia i inclús ens van tancar al calabós!!! També vam tenir oportunitat de visitar la biblioteca. Va ser un dia molt profitós i ens ho vam passar d'allò més bé i per acabar de rematar el dia ens van fer un valuós regal, un potet de sal d'Eivissa, una revista i un llibret de la Constitució Espanyola!!!

4 comentaris:

Iratxe i Rebeca ha dit...

Hola som na Rebeca i na Iratxe,va ser una excursio molt divertida.Ens varen ficar dins del calabos.Varem estar amb la batlessa un bon ratet va ser molt simpatica.
ADEUUUUUUU!!!!!!!!!!!

Joan C i Vicent ha dit...

Hola.
A nosaltres ens va agradar molt la excurció sobretot a la Policia Local.
La batlesa ens va explicar moltes coses sobre la sala de plens.
VA SER MOLT DIVERTIT!!!

Natalia ha dit...

Hola soc na Natalia i la escursio va ser molt divertida i na batlessa i el regidor nos varen dar un regal adeu!!!!!!

Lina prats boned ha dit...

Hola! l'excursio ha set molt divertida .A mi lo que mes m'ha agradat es coneixer la batlessA i alguns regidors i que ens dediquessin un rato.I el mes interesant per mi era la policia municipal .
Va ser molt divertit!!!